Mufti: Ingen jødisk bøn i et palæstinensisk Jerusalem.

Hvis Jerusalem bliver delt, og den østlige del bliver palæstinensernes hovedstad, vil jøderne for evigt blive frataget det håb, de har levet i de sidste 2000 år, og vil en gang for alle blive frataget muligheden for at komme op på tempelbjerget, og bede ved den vestlige mur.

Denne advarsel blev klart formuleret af den PLO udnævnte mufti af Jerusalem i et interview, han gav til Jerusalem Post sidste Week End og som blev publiceret tirsdag.

 
Ikrema Sabri påstod eftertrykkeligt, at der aldrig nogensinde havde stået nogen som helst jødisk tempel på dette sted som kaldes Tempelbjerget.

Hvad mere påstod muftien, vestmuren- hvis massive stenopbygning hele verden ved, er blevet lagt af Herodes den Store under den romerske besættelse af Israels land- har ikke noget at gøre mod noget tempel overhovedet.

Muren er ikke en del af noget jødisk tempel. Det er den vestlige mur af moskeen, der er ikke en eneste sten der har nogen relation til hebræernes historie.
 
Ikrema Sabri. 

Dette er en moske, alle 144 dunams ( et arabisk kvadratmål), hele området, påstod Sabri.

Ingen jøde har ret til at bede her. ..ingen jødisk tilbeder overhovedet.

Hvis jøderne ønsker virkelig fred, må de ikke gøre noget som helst for at prøve at komme til at bede på Al-Aqsa (tempelbjerget). Enhver ved det.

Muftiens ordskvalder understregede hvorledes de muslimske arabere anstrenger sig for at fravriste de helligste steder fra det jødiske folk, og få det ind under evig islamisk kontrol, og disse anstrengelser bliver intensiveret op til den næste måneds USA sponsererede mellemøst konference.

Washington presser på for denne konference, fuldt klar over, arabernes hensigt, at stjæle en stor bid af den jødiske historie og deres hjemland, og de er klar over at formålet er at skabe en jødefri palæstinensisk stat som aldrig vil tillade hverken jødisk eller kristen tilbedelse på eller ved tempelbjerget, eller på noget andet sted, de mener er helligt for islam.

 
25. oktober 2007.