Er det optakten til Gog-Magog krigen mod Israel, vi ser tegne sig?

Skriver Jerusalem Post d. 24.10.2007.

Efter at præsident Bush for nylig advarede om at en tredje verdenskrig var mulig hvis Iran anskaffede sig atomvåben, præsenterede to israelske TV selskaber nogle kort over alliancer over de nationer, der sandsynligvis ville deltage i en sådan krig.

Alliance kortet der blev fremlagt vakte associationer med profetien i Ezekiels bog kap. 38-39. Skriver avisen Arutz Sheva.

På den ene side var alliancen Israel, USA, England, Frankrig og Tyskland, og på den anden side var Rusland, Iran, Kina, Syrien og Nord Korea.

 
Ruslands præsident Vladimir Putin har lige været på besøg hos den islamfundamentalistiske præsident i Iran, hvilket var det første besøg en russisk præsident har foretaget siden 1943.

Under besøget omtalte Putin det amerikanske forslag om at bruge militære midler for at forhindre Iran i at blive en atommagt.

"Vi burde overhovedet ikke tænke på at bruge magt i denne region" siger Putin, iflg. The Guardian, hvilket står i en skærende kontrast til Irans ønske om at udrydde Israel af landkortet.