Hillary Clinton viste sit okkulte tilhørsforhold
ved sejrsfesten i New Hampshire.
 
Hvad ikke mange bemærkede ved Hillary Clintons sejrsfest i New Hampshire var, at hun havde lavet om på det amerikanske flag.
Normalt har stjernerne på flaget en tak opad, men på Hillarys flag har den to takker opad, hvilket er et betydningsfuld satanisk symbol.
 
 
 
Hillary Clintons flag, og et udsnit af det rigtige flag 
 
 
 
 
 
Dette er orginalen af Hillarys stjerne på flaget.
Det viser hendes tilhørsforhold.
Et medlem på satanisk forum skriver om fænomenet: 
"Baphometsynbolet er dog af meget nyere dato, og bærer præg af at være et symbol som kombinerer mange forskellige ideer indenfor okkultismen. At det er kommet til at stå for moderne satanisme, er dog (efter min opfattelse) lidt "tilfældigt, da Church of Satan jo adopterede det fra en bog om religion og okkultisme, og aldrig rigtigt er kommet med en god forklaring af brugen". 
 
I år 2000, året hvor George Walker Bush blev valgt som præsident,  ændrede Det Republikanske Parti deres logo. Til dette år, var stjernerne identiske med stjernerne på Stars and Stribes, med en tak opad, og to nedad. Dette pentagram er er magisk, og når en tak vender opad, fremhæver det at man bruger hvid magi, god magi.
Når stjernen bliver vendt om, viser det Mendes gedehoved pentagrammet, som er tegnet for sort magi, ond magi.
 
Nu er det jo ikke således at der findes god og ond magi, begge dele kommer fra satan. 
Dette skifte betyder at Illuminati har overtaget ledelsen af USA, og vil føre landet og resten af verden ind i den såkaldte nye tidsalder med deres een verden program, også kaldet den nye verdensorden.