ARABISKE FABLER

Jerusalem ('Arabisk øst-Jerusalem')

Araberne har ihærdigt propaganderet med myterne om, at Jerusalem er en arabisk hovedstad, som (efter Mecca og Medina) er deres tredje helligste by, og at det ikke kan tolereres, at vantro (jøder) besidder den.

Realiteten er naturligvis, at Jerusalem aldrig var en arabisk hovedstad, og at byen, indtil jøderne genoplivede den, var en støvet provins, som næppe spillede nogen økonomisk, social eller politisk rolle. Jerusalem er nævnt i hundredvis af gange i den jødiske Bibel, og byen har været centrum for den jødiske tro og jødiske længsler lige siden, romerne Ødelagde templet i begyndelsen af det første årtusind. Ikke en eneste gang er Jerusalem nævnt i Koranen.

øst-Jerusalem. Der er et øst-S1. Louis og Øst-Hampton, og der har været et Øst-Berlin, men indtil den arabiske propagandamaskine skabte konceptet, var der aldrig i historien et øst-Jerusalem, slet ikke et arabisk øst-Jerusalem.

Den østlige del af Jerusalem er nu domineret af arabere, selvom deres andel er faldende. Men hvorfor er det sådan? Det er, fordi jordanerne ødelagde alle spor af jødisk tilstedeværelse fra den østlige del af byen og drev alle jøder ud i løbet af de 19 år, de holdt Jerusalem besat, fra 1948 til 1967. fuformeret af arabisk propaganda tror verden, at de jøder, der ønsker at vende tilbage til den østlige del af byen, er nogle ballademagere eller det, der er værre.

Konceptet om Jerusalem som en hellig arabisk by og hovedstad i en politisk enhed, som 'palæstinenserne' vil danne, er en myte, og det er også konceptet om 'arabisk øst-Jerusalem'.

Bosættelser. Da Jordan i kølvandet på den nye jødiske statsdannelse i 1948 kom i besiddelse af Judæa og Samaria og øst-Jerusalem og forblev der i 19 år, udslettede de systematisk alle jødiske landsbyer i området, de havde besat, uddrev de jødiske indbyggere, og efterlod området 'judenrein, (fri for jøder); det var første gang, at udtrykket blev anvendt efter at nazisterne skabte det under deres korte og blodige regime i Tyskland. Da israelerne genvandt territorierne, genopbyggede de disse landsbyer, skabte nye byer, og udvidede de eksisterende byer, især Jerusalem.

Araberne besluttede at kalde disse byer og landsbyer for 'bosættelser', der giver et tvetydigt skær af midlertidighed

. USA og resten af verden er meget oprevet over disse befolkningscentre, og ægget af araberne, kaldes de for en hindring for fred. Hvilket nonsens! Ingen betragter de titusinder af arabere, der til stadighed strømmer til disse områder, som en hindring for fred. Udtrykket 'bosættelser' er også en propagandamyte skabt af araberne.

'Flygtninge'. I 1948, da 6 arabiske hære invaderede den jødiske stat for at ødelægge den på selve dagen for statens fødsel. appellerede de fremrykkende arabiske hære gennem radioen de arabiske borgere til at forlade deres hjem, således at de ikke var i vejen for de invaderende. Så snart den 'hurtige sejr' var vundet, kunne de vende tilbage til deres hjem, og de ville så også kunne nyde byttet fra jøderne, som da ville være drevet i havet. Det endte jo helt anderledes. De arabere, der trods jødernes opfordringer til at blive og forholde sig rolige, alligevel var så tåbelige at forlade deres hjem, blev flygtninge. Men de, som besluttede, at de ikke ville give efter for disse lokketoner, er nu og har i mere end 50 år været borgere i Israel, med de samme rettigheder og privilegier som deres jødiske fæller.

Men hvad skete med disse flygtninge som efter gunstigste skøn anslås til 600.000? Tillod deres 'arabiske brødre' dem at slå sig ned i deres lande, få arbejde og blive produktive borgere i deres samfund? Nej! De holdt dem og holder dem stadig, samt deres børn, og i nogle tilfælde endog deres børnebørn og oldebørn, i miserable 'flygtningelejre', så de kan blive holdt som et politisk og militært pant for at holde det brændende had mod Israel i live og for at tilføre nyt mandskab til den uophørlige kamp mod Israel.

I løbet af de mere end 50 år har Israel taget imod mere end 3 millioner jødiske immigranter fra alle dele af verden og har integreret dem produktivt i samfundet. Ifølge 'palæstinenserne' er de arabiske 'flygtninge' på mærkelig måde vokset til 5 millioner. Det er arabernes intense ønske, at alle disse skal have lov til at vende tilbage til Israel, så de kan være med til at ødelægge landet uden nødvendigheden af krig.

'Flygtninge' er en afledningsmanøvre og endnu en myte skabt af den arabiske propagandamaskine.