På vej ind i Den Nye Verdensorden
 
 

Dr. James Hansen, ansat i NASA og er blandt de der advarer kraftigt mod den globale opvarmning, har givet sin støtte til en øko-facistisk bog, der plæderer for at byer skal fjernes totalt fra jorden, den industrielle civilisation skal væk og folkemord på millioner af mennesker skal gennemføres for at forebygge klimaændringer.

Dr. Hansen sagde, at det var korrekt at opfordre til sabotage og miljømæssig terrorisme, som at sprænge dæmninger og  nedrive byer for at vende tilbage til landbrugs tidsalderen som den var for 500 år siden.

Hvordan er denne nye bog i sin opfordring til at ødelægge vore nuværende industrielle samfund?

Forfatteren Farnish mener, at mennesket er en skamplet på landskabet, og at menneskets formering, eller for den sags skyld hele eksistens bør frarådes, skriver James Delingpole i sin omtale af bogen.

Den eneste måde at forhindre den globale økologiske sammenbrud og dermed sikre menneskets overlevelse, er at befri verden for industriel civilisation. Og Farnish fortsætter, at mennesker vil dø i stort tal når civilisationen bryder sammen.

 

Det er ikke nogen tilfældighed, at den enorme propaganda, der skal få løgnen om den globale opvarmning til at sætte sig fast i menneskers sind, sker lige nu.

Lige nu oplever vi de frygteligste katastrofer på de fattigste dele af kloden, jordskælv på Haiti, jule sunamien i 2004, for at nævne de mest åbenlyse.

Disse katastrofer er uden tvivl udløst af NWO ledernes brug af EMP teknologi, en teknologi der kan udløse flodbølger, jordskælv, tørke, regnkatastrofer og lignende.

Men er det da ikke kun Gud der har kontrol over vejret?

FN landene underskrev en traktat i Geneve, den 18. maj 1977, hvor underskriverne forpligtede sig til at lade være med at bruge den slags våben mod fjenden i krigstid.

Sådan en traktat kommer ikke bare ud af den blå luft, teknikken er der, og den bliver brugt nu.

På ”Elberton Guidestones” i Georgia i USA kan man læse at jordens befolkning skal ned på ½ milliard mennesker .

Elberton Guidestone er NWO/ Illuminati/ New Age’s ti bud hugget I granit. Sikkert en blasfemisk efterligning af de lovtavler Moses fik fra Gud.

Vi vil sikkert komme til at se flere og værre katastrofer af denne slags i fremtiden, og vi vil få at vide, at det er den globale opvarmnings skyld.

Det er det ikke, den såkaldte globale opvarmning findes ikke, jorden bliver derimod koldere.

Men vi må være opmærksomme på, at vi er på vej ind i den såkaldte nye verdensorden, som vi ser et lille glimt ind i her i artiklen. Den verdensorden som bibelen kalder antikrists regeringsperiode.

Om den kan vi læse i Daniels bog, og i Åbenbaringsbogen i Bibelen.

Må vi have vore åndelige øjne og ører åbne, så vi kan høre hvad Guds Ånd vil have os til at gøre i denne afsluttende tid.

Snart lyder råbet fra Himlen: Kom her op.