FNs forrædderi mod Israel
6.11.2010
UNESCO, FN’s organisation for uddannelse og kultur, vedtog for nylig, at Rakels grav i udkanten af Betlehem skulle udnævnes til en moske, Bilal bin Rabah Moskè.

Jakobs hustru Rakel ligger begravet her. Første Mosebog 35,16-20 fortæller om baggrunden: "Da de endnu var et stykke fra Efrat, skulle Rakel føde, og det blev en hård fødsel. Da fødslen var på sit højeste, sagde jordemoderen til hende: "Du skal ikke være bange. Også denne gang får du en søn." Lige før Rakel udåndede - for det kostede hende livet - gav hun ham navnet Ben-Oni; men hans far kaldte ham Benjamin. Da Rakel var død, blev hun begravet ved vejen til Efrat, det samme som Betlehem. Jakob rejste en stenstøtte på hendes grav. Det er Rakels gravstøtte, som står der den dag i dag."

Unescos bestemmelse sker efter at Israels regering i Februar 2010 omfattede stedet som bevaringsværdigt, jødisk helligt sted.

Dette gjorde at PA’s leder Mahmoud Abbas truede med en religiøs krig, og Jordan beskrev de som Israels forsøg på at forandre den religiøse og historiske karakter af stedet.

Lederen af Hiszb’Allah sagde, at det var en aggression mod samtlige verdens muslimer.

Netanyahu sagde, at det var endnu et forsøg på at fratage det jødiske folk deres historiske arv, hvilket er fakta.

Rakels grav har altid været anerkendt som et helligt sted for jøderne, men Arafat begyndte i 1996 at referere til stedet som en moske.

Dette er bare et af tilfældene, hvor det såkaldte palæstinensiske folk prøver at fratage jøderne deres historie, og sætte sig selv ind i deres sted.

Vi må jo huske, at der ikke findes noget palæstinensisk folk.

Der er ikke noget palæstinensisk sprog, ej heller har de nogen historie som folk.

Dette er et skridt, lille eller stort, jeg ved det ikke, hen imod at fratage jøderne deres identitet, deres land og hen imod deres endelige udslettelse.