EN PALÆSTINENSISK STAT KAN BETYDE KRIG.
Den israelske hær er nu begyndt at intensivt træne jødiske sikkerhedsfolk i Judæa og Samaria, så de kan imødegå den bølge af vold, de venter fra palæstinensiske demonstranter i september.

Israel frygter at palæstinensiske folkemængder vil angribe de jøder, der bor i det, de anser for en ny palæstinensisk stat. Og det er faktisk det, de palæstinensiske ledere fortæller, at de vil gøre.

Lederne siger, at den nye stat er en kamp for alle palæstinensere, og for at det skal lykkes, skal millioner strømme ind i de israelske gader.

Den palæstinensiske embedsmand Yasser Abed Rabbo har udtalt sig til Associated Press, at de palæstinensiske myndigheder vil stemme om at godkende en enorm protestmarch mod Israel.

Rabbo siger at protesterne vil være fredelige, men fredelig i Israelsk forstand er ikke det samme som det palæstinenserne mener.

Der vil opstå en situation, der sikkert hurtigt vil komme ud af kontrol, og Jerusalem er nu ved at barrikadere sig mod nord og øst, hvorfra demonstranterne vil komme.

Alle sikkerhedshensyn vil blive taget, men hvis bevæbnede elementer i en demonstration begynder at skyde, eller at palæstinenserne formår at bryde ind i de jødiske samfund, vil israelske sikkerhedsstyrker være forpligtet til at bruge dødbringende magt i forsvaret af jødiske mænd, kvinder og børn.

 

13.sept. 2011.