Amerikanerne lader sig ikke narre af palæstinenserne.

De palæstinensiske myndigheder prøver at overbevise FN om, at en statsdannelse er den eneste levedygtige måde at afslutte den Israelsk- arabiske konflikt på.

Men et flertal af den amerikanske befolkning gennemskuer denne list og siger, at det kun vil føre til en stigning i volden.

I en meningsmåling foretaget i sidste måned af McLaughlin& Associates og Caddell Associates national undersøgelse, siger 74,2 procent af amerikanerne, at hvis palæstinensene får en stat i FN i denne uge, vil de ikke dermed opgive deres bestræbelser på at ødelægge resten af ​​Israel.

Næsten lige så mange, 70,9 procent sagde, at i ethvert forsøg på løsning af konflikten, skal Jerusalem forblive Israels udelte hovedstad.

 Over81 procent sagde, at palæstinenserne skal anerkende Israel som en jødiske stat, før man kan have tillid til at de kan leve fredeligt i deres egen stat.

Begge disse spørgsmål er røde linjer for Den Palæstinensiske Myndighed, som nægter at opgive sine krav på  Jerusalem og nægter  at anerkende Israel som nationalt hjemsted for det jødiske folk.

21.9.2011.
kilde: Israel Today.